About

POP-UP KUNSTRUM


 

 

POP-UP KUNSTRUM er et nyt kunstnerdrevet udstillingsrum i Vejle, der fremover vil vise udstillinger med udvalgte billedkunstnere. Kunstrummet er drevet af Marianne Schneider & Annette Hornskov, der gennem en længere periode har arbejdet med tanken om et rum for eksperimenterende samtidskunst i Vejle.

 

Vi vil fremover organisere og kuratere en række udstillinger, der præsenterer et mangfoldigt udsnit af samtidskunsten. Det vil blive et eksperimenterende udstillingssted, der vægter en undersøgende tilgang til kunst og vi forventer, som en start, at vise 2-3 udstillinger årligt.

 

En del af konceptet er, at alle udstillinger i POP-UP KUNSTRUM skal opleves udefra. Den første udstilling foregår i ”Den lille bølge” på havnen i Vejle, og her er udstillingen bygget op i et rum, der består af fire vægge, hvoraf de to er af glas. Udstillingen skal opleves udefra gennem glasvæggene i alle døgnets lyse timer, da der er en særlig udfordring mht. strøm.

Det særlige ved POP-UP KUNSTRUM er, som navnet siger, at vi ikke har et fast udstillingssted, men at vi til hver udstilling vil søge udstillingsrum af en sådan karakter, at forbigående vil få øje på udstillingen blot ved at passere.

 

POP-UP KUNSTRUM er støttet af Billedkunstrådet i Vejle Kommune, Trekantsområdets Festuge, Vejle Kommune & Vejle Spildevand.